"Een middagje tekenen bij Wike.... En dat terwijl ik een diep gewortelde overtuiging heb dat ik NIET kan tekenen!

Vroeger op school vond ik tekenen ook helemaal niet leuk! Alles wat ik maakte werd beoordeeld door de docent. Ik werd daar bij voorbaat al zenuwachtig van. Ik was verlegen en had ontzettend last van faalangst. Bij Wike hoeft dat helemaal niet want van Wike krijg ik geen cijfer!

Ze liet me eerst goed kijken naar de afbeelding van een reiger die ik wilde natekenen. Wat zie ik? Wat, als ik de reiger nu eens als vorm zie? Is het dan makkelijker? En hoeveel tinten grijs zie ik eigenlijk in het verenkleed van de reiger? Welke kleuren zie ik nog meer?

En zo helpt Wike mij over de drempel om tóch een pastelkrijtje te pakken en rustig aan wat kleur aan te gaan brengen op het papier. Ik ben trots op mijzelf dat ik een middag heb getekend! Blij met het leren kijken én ik heb weer even gevoeld hoe ongeduldig ik kan zijn..."

Cynthia Gorissen

 

Ik heb een aantal maanden als proefpersoon met de zelfhulp-tool-kit met Wike samengewerkt, i.v.m psychische en fysieke "uitdagingen" beter te kunnen hanteren.
Wike heb ik als een rustige, vriendelijke, kundige, betrokken en leuk mensen-mens ervaren. Zij legde alles duidelijk uit en nam de tijd voor het laten bezinken en eigen-maken van de aangeboden materie. D.m.v. visualisatie, luister-cd's, beeldend-creatief, meditatieve oefeningen kon ik aan de slag , hier thuis heel ontspannen ( want reizen was voor mij onmogelijk) en onze gezamenlijke inzet heeft waarlijk snel en goed resultaat opgeleverd in het omgaan en (leren) leven met een aantal chronische aandoeningen. Hiervan profiteer ik nu nog en kan iedereen Wike en haar therapie-/cursusmogelijkheden aanbevelen.
Mijn hartelijke dank nogmaals aan Wike
en voor ieder die samen met haar aan zichzelf wil/gaat werken wens ik heel veel plezier en succes toe, maar ook sterkte , kracht en zegen met de uiteenlopende "uitdagingen"

Bea Ehrlich

 

 

Een hele fijne middag gehad bij Wike. Ik, die al kramp krijg bij het idee dat ik iets "moet" schilderen. Maar onder de rustige coaching van Wike heb ik geen moment van stress ervaren!

Cynthia Gorissen

 

Ik heb Wike een aantal jaren geleden voor het eerst ontmoet en ik moet zeggen dat het wat mij betreft, meteen klikte. Ik bewonder haar capaciteit om voor ieder mens werkelijk belangstelling te hebben, ongeacht het verhaal of discussie die iemand bij haar neerlegt. Ze denkt ook met je mee. Ik heb een paar oefeningetjes met haar gedaan, die heel leerzaam voor me zijn geweest.

Anne-Marie Klitsie

 

Hierbij wil ik duidelijk maken dat Wike door haar openheid en onze korte, maar intensieve gesprekken een eye-opener voor mij persoonlijk was. Ik heb haar als plezierig en objectief ervaren. Het geduld wat ze met mij had.

Bé. 

 

De cursus "Bouwen aan Zelfvertrouwen" heeft me zeker veranderd. Op een creatieve manier aan jezelf werken. Je krijgt inzicht, ruggengraat en vooral een positief zelfbeeld. Het maakt je "sterk" in moeilijke situaties of bij verdriet dat onterecht bij jou wordt neergelegd. Het is zeker aan te raden, voor een ieder die aan zichzelf twijfelt. Ik bedank Wike, voor de wijze lessen en de gezellige gastvrijheid.

Anoniem

 

 

Logo Lodur sml

Willeskop 112, 3417 MG Montfoort
06 83 08 34 91  info@lodur.nl
www.lodur.nl

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief