Een GRATIS e-book cadeau voor jou!

Wanneer jij je inschrijft voor mijn 2 maandelijkse inspiratiebrief, ontvang je mijn GRATIS e-book met 5 tips over hoe jij zélf met angst om kunt gaan zodat je meer ontspannen in het leven kunt staan.

Wat zijn de voordelen van jouw inschrijving?

N

6 keer per jaar inspirerende tips ontvangen om jouw nieuwe leven zélf weer vorm en inhoud te kunnen geven

N

als eerste op de hoogte zijn van nieuwe workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling met behulp van kunst

N

het gratis e-book

N

LET OP; nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je van mij een mail met daarin de link naar de downloadpagina waar je mijn e-book vindt. CHECK dus jouw MAILBOX! Ik wens je veel profijt van de tips!

Wike de Klerk

Toen ik halverwege de twintig was, denderde kanker voor het eerst mijn leven binnen. Mijn ouders kregen kort na elkaar kanker en waren dus tegelijkertijd ziek.

Het was enorm pittig om hun ziekte-periode mee te maken en daar als naaste machteloos in te staan.

Er is in onze gezondheidszorg veel aandacht voor de lichamelijke kant van kanker. De psychische impacht krijgt veel minder aandacht en ruimte. Dat vind ik onbegrijpelijk én onaanvaardbaar! Dát is de reden dat ik mij ben gaan specialiseren in de best mogelijke oncologische nazorg met behulp van beeldende therapie.

Creatieve opdrachten helpen jou dát wat je overkomen is, de plek in jouw leven te geven die het verdient. Want alleen dan kun je gezond verder! En daar help ik jou graag bij!

Met het e-book kun je alvast zélf aan de slag!

Wat zeggen cliënten over mij?

“Wike heb ik ervaren als professioneel en respectvol. Ze biedt ruimte aan gevoelens en emoties maar kan je ook enorm aanmoedigen nieuwe stappen te zetten in het leven. Dat voelt als een stevige steun in de rug”.

E.G. te Gouda

“Ik heb een traject gevolgd bij Wike om met de Verbeeldingstoolkit te leren werken. Via het werken met mijn eigen verbeeldings-kracht, heb ik geleerd veerkrachtig om te gaan met het gegeven dat ik niet meer beter word.  Dat maakt mijn leven een stuk prettiger”.

B.E te Gouda