Introductie-workshop

Verbeeldingstoolkit

Wat is de Verbeeldingstoolkit?

Door je verbeelding te gebruiken kun je innerlijke krachten mobiliseren. Dat kan je helpen bij het omgaan van alles wat je meemaakt tijdens je ziekte (kanker). Het kan je tot steun zijn bij allerlei behandelingen en je herstel daarmee bevorderen. De kracht van jouw geest kan je helpen je draagkracht en veerkracht aanzienlijk te vergroten. En dat is een waardevolle aanvulling op de medische zorg die je krijgt.

De Verbeeldingstoolkit biedt alle gereedschap voor het ontwikkelen van jouw verbeeldingskracht. De doos bevat symboolkaarten, verbeeldings-oefeningen op CD's, muziek en teken- en schrijfmateriaal. De oefeningen zijn niet moeilijk en worden in de handleiding stap voor stap beschreven.

Voor wie?

De Verbeeldingstoolkit is speciaal ontwikkeld voor mensen met kanker. Ook voor hun naasten. Want kanker heb je niet alleen. Het is een echte doe-het-zelf-doos en kan in ieder stadium van het ziek-zijn en daarna worden gebruikt. Het kan echter fijn zijn om wegwijs gemaakt te worden in het werken met deze doos. Daar is deze introductie-workshop dan ook voor bedoeld. In het Register van Verbeeldingstoolkit-coaches staan alle namen en adressen van gecertificeerde coaches die jou op weg kunnen helpen met de Verbeeldingstoolkit. Ik ben ook opgenomen in dit register. 

Hoe werkt het?

In jouw brein zitten speciale hersencellen: "spiegelneuronen". Deze reageren actief op wat je je verbeeldt. Je geeft je brein hiermee a.h.w. positieve input. Iedere keer als je een verbeeldingsoefening herhaalt, ontwikkelt zich dat een stapje verder. Op deze manier bevorder je actief je eigen welzijn. Dat geeft je het gevoel meer regie over je eigen situatie te hebben. Waardoor je meer kwaliteit aan je eigen leven kunt toevoegen.

Proberen?

Wanneer je nieuwsgierig bent naar wat verbeeldingskracht voor jou kan doen, gun jezelf dan eens een introductie-workshop! Kom het zelf ervaren! Samen spreken we af wanneer het jou het beste uitkomt. Je bent van harte welkom!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

Logo Lodur sml

Willeskop 112, 3417 MG Montfoort
06 83 08 34 91  info@lodur.nl
www.lodur.nl

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief